2019-09-12

LEJE Fastigheter förvärvar ny fastighet i Kungsängen

LEJE Fastigheter har förvärvat och tillträtt fastigheten Viby 19:87 på Kraftvägen 54 i Brunna Industriområde, Kungsängen.

Fastigheten har en areal om 5 812 kvm och är planlagd, asfalterad och inhägnad med stängsel och grind. Fastigheten förvärvas med ett korttids hyreskontrakt för uppställning av byggstängsel, grindar etc.

Vi är mycket glada att kunna genomföra denna affär, vi har sedan tidigare tre andra fastigheter i industriområdet. Det korttidskontrakt som finns på fastigheten passar perfekt och genererar intäkter över vintern vilket ger oss tid att rita upp och söka bygglov för en ny industrihall. Vi har redan startat en inledande dialog med flera olika intressenter, säger Niklas Granström

Brunna industriområde ligger strategiskt belägen intill motorväg E18 med närhet både till Arlanda flygplats, Bromma flygplats och E4:an. Industriområdet har haft en mycket stark tillväxt sista åren med flera hundratusen kvm nybyggda industri och lagerfastigheter. Flera stora rikstäckande bolag har valt att lägga sina nya etableringar i området. 

För intresse av en etablering på denna fastighet eller mer information kontakta Niklas Granström eller läs mer på www.lejefastigheter.se

LEJE Fastigheter är specialiserade på uthyrning av eget byggda industrifastigheter. Vår affärsidé är att bygga, äga och förvalta industrimark och fastigheter. Vi erbjuder högkvalitativa, ljusa och nybyggda industrifastigheter för uthyrning till kund.

Kontaktperson

Niklas Granström
Niklas Granström
Ägare, Marknadsansvarig
070-6009597

Viby 19:87, Kraftvägen 54 Kungsängen

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår