2019-05-01

Webcars tillträder Bjursvägen 31 Upplands-Väsby

LEJE Fastigheter har färdigställt Webcars nya lokaler på Bjursvägen 31 i Upplands-Väsby.

Vid årsskiftet 2017/2018 förvärvade LEJE Fastigheten Grimsta 51:11 belägen i Bredden, Upplands-Väsby. Under våren 2019 så skickades bygglov in och efter en kort annonsering så skrevs sedan ett 5-års hyresavtal med Webcars AB. Byggnationen startade hösten 2019 och nu idag 1 Maj - 2020 så sker tillträde och inflyttning. 

Vi fastnade fort för Webcars utveckling och resa dom gjort sista året. Det strategiska läget nära E4:an samt den byggnation vi tänkte uppföra  passade Webcars perfekt med bara några små justeringar för deras verksamhet. Vi kunde sedan snabbt och effektivt med hjälp av Northpower Stålhallar AB bygga upp och färdigställa lokalerna säger Niklas Granström.

För fler bilder på byggnaden, frågor eller mer information läs mer på www.lejefastigheter.se eller kontakta Niklas Granström eller Dan Jonsson. 

Vi är specialiserade på uthyrning av eget byggda industrifastigheter. Vår affärsidé är att bygga, äga och förvalta industrimark och fastigheter. Vi erbjuder högkvalitativa, ljusa och nybyggda industrifastigheter för uthyrning till kund.

Kontaktperson

Niklas Granström
Niklas Granström
Ägare, Marknadsansvarig
070-6009597

Webcars nya lokaler på Bjursvägen 31 i Upplands-Väsby

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår