2020-01-26

Fusion LEJE Fastigheter AB & LEJE Holding AB

LEJE Fastigheter AB 556708–4255 har fusionerats med LEJE Holding AB 556858-7918 (därefter namnändrat till LEJE Fastigheter AB)

Varför gör vi denna fusion

Vi vill främst av allt minska vår administrativa börda och städa vår bolagsstruktur. Efter vår slutliga försäljning av Northpower Stålhallar AB och Northpower Takentreprenader AB under år 2019 så har Holdingbolaget därefter spelat ut sitt syfte. Utöver det så vill vi även slippa onödiga koncernlån och förehavanden mellan bolagen och kunna samla alla tillgångar och eget kapital i samma bolag. Allt i ett led för fortsatt expansion och kunna fortsätta bygga varumärket LEJE ännu starkare under 2020.

Hur påverkar detta mig som leverantör

Inget alls, allting fortsätter att fungera precis som förut. Samma fakturaadress till faktura@lejefastigheter.se Enklast för er är att ni bara byter organisationsnummer på ert kundkort LEJE Fastigheter AB till 556858-7918 och sedan fortsätter som vanligt. Om ert affärssystem inte tillåter detta och/eller ni behöver öppna ett nytt kundnummer eller annat så tveka inte att kontakta undertecknad så fixar vi detta omgående.

Hur påverkar detta mig som hyresgäst

Inget alls, allting fortsätter att fungera precis som förut. Fakturorna ser likadana ut, samma BG nummer. Samma rutiner etc. På samma vis följer av lag att hyresavtalet mellan er och oss som hyresvärd med fusionen på oförändrade villkor. 

Vi är specialiserade på uthyrning av eget byggda industrifastigheter. Vår affärsidé är att bygga, äga och förvalta industrimark och fastigheter. Vi erbjuder högkvalitativa, ljusa och nybyggda industrifastigheter för uthyrning till kund.

Kontaktperson

Niklas Granström
Niklas Granström
Ägare, Marknadsansvarig
070-6009597

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår