2020-07-03

LEJE Fastigheter antar ny affärsplan och förstärker med ny delägare

LEJE Fastigheter har antagit en ny affärsplan med övergripande mål att genom projektutveckling fördubbla fastighetsbeståndet från 500 Msek till ett värde om 1 000 Msek fram till 2025. Ett led i expansionen är att förstärka organisationen med Markus Frisk som blir delägare.

- Med Markus i teamet stärker vi bolaget med hög kompetens inom flera viktiga områden såsom ekonomi, projektering och byggproduktion säger Niklas Granström och Dan Jonsson, grundare av bolaget. Vi står nu starka och redo inför vår expansion med ytterligare en erfaren person som leder resan framåt, säger Niklas Granström

- Jag tror starkt på affärsmodellen LEJE har arbetat fram med intern kontroll av hela värdekedjan i såväl uppförande av sina fastigheter som i sin förvaltning. Med en digitaliserad projekteringsprocess i framkant och korta beslutsvägar skapas en stark konkurrenskraft att skapa optimala lösningar för hyresgäster och på samma gång bygga kostnadseffektivt. Det är något som attraherar mig, säger Markus Frisk.

Alla tre är mycket nöjda med att ha landat affären och ser fram emot att påbörja resan tillsammans. Nu kan vi fokusera till 100% på vår fortsatta expansion och lägga all energi på de projekt vi har i pipen, säger Dan Jonsson.

För mer information kontakta:

Niklas Granström, 070-6009597 niklas@lejefastigheter.se
Dan Jonsson, 070-7886679, dan@lejefastigheter.se
Markus Frisk, 073-0518110, markus@lejefastigheter.se

LEJE förvaltar idag ca 25 000 m² färdigställd lokalyta samt ytterligare ca 30 000 m² industrimark som projekteras för att bebyggas inom kort. LEJE Fastigheters affärsmodell är att förvärva industrimark i attraktiva lägen med god infrastruktur i närhet till storstäder, för att därefter in house projektera och bygga moderna hallbyggnader för förvaltning. Bolagets energieffektiva och flexibla företagslokaler hyrs ut till företag inom industri, produktion, sällanköpshandel och lager. 

Kontaktperson

Niklas Granström
Niklas Granström
Ägare, Marknadsansvarig
070-6009597

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår