2020-09-04

LEJE Fastigheter förvärvar ny fastighet i Bålsta och signerar nytt hyresavtal.

LEJE Fastigheter har förvärvat och tillträtt fastigheten Väppeby 7:248 på Hornvägen 10 i Dragets Industriområde, Bålsta, Stockholms län. Säljare av fastigheten var SVP Förvaltning AB och transaktionsrådgivare var Croisette AB. Fastigheten har en markareal om 10 231 kvm och är detaljplaneplanlagd för industri.

Direkt efter förvärvet har ett 7-årigt hyresavtal avseende hela fastigheten tecknats med BGFIX AB, Skandinaviens ledande leverantör av avspärrningslösningar. Bygglov är beviljat och byggstart är planerad till mitten av september. Tillträde kommer att ske i början av juni 2021.

Vi har sedan tidigare fem andra fastigheter efter E18 mellan Stockholm och Bålsta så denna fastighet passar perfekt in i vårt bestånd. Vi är mycket glada att kunna genomföra denna affär där vi inom kort kunde teckna hyresavtal med en stabil och välkänd aktör, speciellt i rådande tider. Det visar på vår styrka att vara snabbfotade och att enkelt kunna ta fram visuella koncept på byggnader och omkringliggande ytor, säger Niklas Granström, LEJE Fastigheter

Vi har under en tid sökt efter nya större lokaler med stora markytor för att klara den ökade efterfrågan av våra produkter i Mälardalen. När LEJE Fastigheter kontaktade oss med detta erbjudande så var alla förutsättningar helt perfekta. Nya fräscha lokaler anpassade för vår verksamhet med gott om uppställningsplats utanför säger Bruno Gunnarsson, BGFIX AB

För frågor eller mer information kontakta Niklas Granström eller läs mer på www.lejefastigheter.se

LEJE Fastigheter är specialiserade på uthyrning av eget byggda industrifastigheter. Vår affärsidé är att bygga, äga och förvalta industrimark och fastigheter. Vi erbjuder högkvalitativa, ljusa och nybyggda industrifastigheter för uthyrning till kund.

BGFIX är en av Skandinaviens ledande leverantörer av stängsel, staket, grindar, områdesskydd och trafikskyltar. Företaget har kontor och lager i Stockholm och Göteborg.

Vi är specialiserade på uthyrning av eget byggda industrifastigheter. Vår affärsidé är att bygga, äga och förvalta industrimark och fastigheter. Vi erbjuder högkvalitativa, ljusa och nybyggda industrifastigheter för uthyrning till kund.

Kontaktperson

Niklas Granström
Niklas Granström
Ägare, Marknadsansvarig
070-6009597

Illustration av blivande nyproduktion på Hornvägen 10, Bålsta

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår