2020-09-23

LEJE Fastigheter tecknar nytt avtal med KAMUX

LEJE Fastigheter har tecknat nytt 7-årigt hyresavtal med KAMUX på fastigheten Grimsta 51:11 på Bjursvägen 31 i Upplands-Väsby, Stockholm. Fastigheten har en total markareal om 4 539 kvm och en LOA om 2 058 kvm. Fastigheten blir KAMUX nya huvudkontor för sin Svenska verksamhet.

Tillträde till lokalerna sker 1 oktober och KAMUX räknar med att kunna öppna butiksdelen redan i början av November.

Vi är mycket glada att vi kunnat teckna ett avtal med KAMUX. Detta blir vår 6:e börsnoterade hyresgäst i vårt bestånd och ett bra bevis på att bygga snyggt, energieffektivt och i bra lägen attraherar stora och framgångsrika företag, säger Niklas Granström, LEJE Fastigheter

De nya lokalerna kommer att tillgodose både Kamux bilförsäljning och administrativa behov i Sverige. Platsen efter E4:an mellan Stockholm och Arlanda flygplats, passar perfekt in i vårt koncept att betjäna våra kunder både lokalt och online, säger Ilkka Virtanen, chef för Kamux International Business

För frågor eller mer information kontakta Niklas Granström 070-6009597 eller läs mer på www.lejefastigheter.se

LEJE Fastigheter är specialiserade på uthyrning av eget byggda industrifastigheter. Vår affärsidé är att bygga, äga och förvalta industrimark och fastigheter. Vi erbjuder högkvalitativa, ljusa och nybyggda industrifastigheter för uthyrning till kund.

Kamux är specialiserade på försäljning av begagnade bilar och relaterade tjänster. Förutom digitala kanaler har företaget totalt ca 80 butiker i Finland, Sverige och Tyskland. Kamux startade sin verksamhet år 2003 och har sålt mer än 280 000 begagnade bilar sedan starten. Omsättning var 658 miljoner euro (2019) och sysselsatte 595 personer (2019) vid konvertering till heltidsanställda och är noterade på Nasdaq Helsinki.

Kontaktperson

Niklas Granström
Niklas Granström
Ägare, Marknadsansvarig
070-6009597

Bjursvägen 31, Upplands-Väsby

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår