2021-06-11

LEJE Fastigheter signerar nytt hyresavtal med Airmee

LEJE Fastigheter har tecknat ett femårigt hyresavtal med Airmee på fastigheten Häradsallmänning 1:27 på Allmänningsvägen 69 i Järfälla-Stäket, Stockholm. Fastigheten är under nyproduktion och lokalen har en LOA om 2 665 kvm. Denna etablering blir Airmees nya lastmilenav för Stockholm.

Rådgivare till Airmee har varit JLL och tillträde sker den 1 oktober i år. Airmee räknar med att strax därefter kunna bedriva sin verksamhet från den nya lokalen.

Vi är mycket glada att vi kunnat teckna ett avtal med Airmee. När vi projekterade och byggde denna fastighet så fanns det en tanke mot lastmile logistik på grund av fastighetens mycket attraktiva läge med närhet till E4, E18, Arlanda Airport samt Stockholm City. Vi vet också att bygga snyggt, energieffektivt och i bra lägen attraherar expansiva och framgångsrika företag, säger Niklas Granström, LEJE Fastigheter

De nya lokalerna kommer tillgodose Airmees snabbt ökade lokalbehov i Stockholm där vi i dagsläget hanterar tiotusentals kollin varje dag. Fastighetens utformning och läge passar perfekt in i vårt koncept att erbjuda marknadens snabbaste och mest hållbara leveranser samt att attrahera arbetskraft, säger Jonathan Svensson, logistikchef på Airmee.

För frågor eller mer information kontakta:

LEJE Fastigheter AB
Niklas Granström, 070-6009597, niklas@lejefastigheter.se / www.lejefastigheter.se

Airmiz AB
Jonathan Svensson, 070-7665935, jonathan@airmee.se / www.airmee.se

____________________________________________________________________

LEJE Fastigheter är specialiserade på uthyrning av eget byggda industrifastigheter. Vår affärsidé är att bygga, äga och förvalta industrimark och fastigheter. Vi erbjuder högkvalitativa, ljusa och nybyggda industrifastigheter för uthyrning till kund.

Airmee är en av Sveriges ledande lastmile bolag och består av entreprenörer, logistikexperter samt ledande forskare och mjukvaruutvecklare, alla inriktade på vårt uppdrag att revolutionera transporter i stadsområden. Airmee tror att bekvämlighet och hållbarhet inte utesluter varandra i framtiden.

Kontaktperson

Niklas Granström
Niklas Granström
Ägare, Marknadsansvarig
070-6009597

Allmänningsvägen 69 - Järfälla Stockholm

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår