2021-12-08

LEJE Fastigheter förvärvar ny fastighet i Tullinge/Botkyrka och signerar nytt hyresavtal

LEJE Fastigheter har förvärvat och tillträtt fastigheten Hantverket 4 på Mekanikervägen 5 i Tullinge Industriområde, Botkyrka, Stockholms län. 

Säljare av fastigheten var Södra Stockholmsgruppen AB och direkt efter förvärvet har ett 10-årigt hyresavtal avseende hela fastigheten tecknats med K-Bygg. En av Sveriges ledande leverantör av byggmaterial med 40st byggvaruhus. Byggstart är planerad till början av mars och tillträde kommer att ske i december 2022.

Vi har sedan tidigare fyra andra fastigheter i södra Stockholm och denna fastighet passar perfekt in i vårt bestånd. Vi är mycket glada att kunna genomföra denna affär där vi direkt efter också kunde teckna hyresavtal med en stabil och välkänd aktör. Det visar på vår styrka att snabbt och effektivt kunna ta fram visuella koncept på byggnader och omkringliggande ytor optimerade för hyresgästen säger Niklas Granström, LEJE Fastigheter

Denna nya butik och brädgård kommer att ersätta vår befintliga lokal i Botkyrka för att klara den ökade efterfrågan av våra produkter i Södra Stockholm. Nya fräscha lokaler anpassade för vår verksamhet med närhet och lokalt kunnande tror vi är nyckeln till en god affär säger Stefan Pageryd VD, K-Bygg

För frågor eller mer information kontakta Niklas Granström 070-6009597, niklas@lejefastigheter.se eller läs mer på www.lejefastigheter.se

LEJE Fastigheter är specialiserade på uthyrning av eget byggda industrifastigheter. Vår affärsidé är att bygga, äga och förvalta industrimark och fastigheter. Vi erbjuder högkvalitativa, ljusa och nybyggda industrifastigheter för uthyrning till kund.

K-Bygg är en av Sveriges ledande leverantörer av byggmaterial till proffsmarknaden. Företaget har 40st butiker och brädgårdar från Umeå i norr till Göteborg i söder. Bolaget ägs av Finska Kesko med en omsättning på 13 miljarder Euro och sysselsätter 39 000 personer. Bolaget är noterade på Nasdaq Helsinki.

Kontaktperson

Niklas Granström
Niklas Granström
Ägare, Marknadsansvarig
070-6009597

Mekanikervägen 5 - Tullinge/Botkyrka

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår