2022-09-28

Skincity och Aprilice har tillträtt sina nya lokaler hos LEJE Fastigheter i Rosersberg

LEJE Fastigheter förvärvade för drygt ett år sedan (Se pressrelease 2021-08-23) markfastigheten Rosersberg 11:29 på Tallbacksgatan 11 i Rosersbergs Industriområde.

Nu står en ny byggnad färdigställd och de två hyresgästerna Skincity Sweden AB och Aprilice AB har tillträtt totalt 8 017 kvm LOA, fastigheten är fullt uthyrt.

Den nya fastigheten består främst av höglager och logistikytor. Personalytorna har hög och modern standard med bland annat gym, generösa pausytor och uteplatser. Fastigheten har bergvärme, FTX ventilation och en solcellsanläggning på 235 kW som tillsammans skapar ett energieffektivt hus med låga driftkostnader.

”Vi är nöjda med genomförandet av projektet och mycket stolta över slutresultatet. Vi har från tidigt skede och under hela resan haft en mycket bra dialog med Skincity som varit ankarhyresgäst och det har lett till optimala lokaler för deras verksamhet.

Det har varit och är en utmanande tid att bygga i men med god framförhållning, bra planering och gott samarbete så har vi skapat en slutprodukt helt enligt plan både vad gäller kvalitet och tid. säger Markus Frisk, LEJE Fastigheter AB”

”Dom nya fina lokalerna har gett oss möjlighet att växa och investera i nya automatiserade sorteringsband av modellen "first-in-first-out-principen", det ger kortare ledtider och ett mer rättvist plocksystem från ett kundperspektiv. Flytten av ca 70 000 produkter från en dag till en annan var lite svettigt, men det gick. Det är vid tillfällen som dessa man märker vilket härligt team vi har, där alla hjälps åt och alla jobbar mot samma mål säger Skincitys Sofie Jacobson, Head of Supply Chain & Customer Service”

”Vi är inne i en snabb tillväxt och dom nya lokalerna har gett oss nya goda möjligheter att tillgodose marknaden med dom senaste produkterna inom solceller och tillbehör, säger Jing-Wei Cheng, VD Aprilice AB”

För frågor eller mer information kontakta:

LEJE Fastigheter AB - Niklas Granström, niklas@lejefastigheter.seeller Markus Frisk, markus@lejefastigheter.se , läs mer på www.lejefastigheter.se

Skincity Sweden AB – Sofie Jacobson, sofie.jacobson@skincity.com, Clara Wedholm, clara.wedholm@skincity.com , läs mer på www.skincity.com

Aprilice AB – Jing-Wei Cheng, jing@aprilicie.se, läs mer på www.aprilice.se

LEJE förvärvar industrimark i attraktiva lägen för att sedan internt projektera och bygga moderna, energieffektiva och flexibla industrilokaler för uthyrning. Våra hyresgäster är både lokala, nationella och internationella bolag med verksamhet inom produktion, verkstad, lager, logistik, sällanköpshandel, idrott etc.

Skincity är en ledande hudvårdsklinik online med ett unikt koncept: professionell hudvård, hudtest med hudanalys, snabba leveranser samt en kundservice bestående av enbart diplomerade hudterapeuter. Företaget har kontor och lager i Stockholm och Warrington, UK, samt lokala kontor även i Oslo och Helsingfors.

Aprilice är Sveriges största oberoende solcellsplattform för materialinköp, installation och teknisk know-how. Verksamhetens målgrupp är fokuserade på energibolag, solcellsbolag och kommersiella aktörer. Genom en stark geografisk expansion och utveckling av nya tekniska produkter så hjälper Aprilice andra solcellsbolag att växa snabbare

Kontaktperson

Niklas Granström
Niklas Granström
Ägare, Marknadsansvarig
070-6009597

Tallbacksgatan 11 Rosersberg där Skincity samt Aprilice flyttat in

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår