LEJE Fastigheter förvärvar ny fastighet i Södertälje och bygger nytt till NetOnNet AB

LEJE Fastigheter har förvärvat och tillträtt markfastigheten Målskytten 2 på Målvaktsvägen 5 i Vasa handelsområde, Södertälje. Fastigheten är detaljplanelagd och har en markareal om 8 407 kvm. Säljare av fastigheten var JSR Fastigheter AB.

I samband med förvärvet har ett flerårigt hyresavtal tecknats med NetOnNet som är en av Sveriges ledande leverantörer av Hemelektronik. Bygglov för en lagershop om 3 000 kvm är beviljat och byggstart har nu skett med ett tillträde i november 2024.

Fastigheten passar bra in i vårt bestånd och vi är mycket glada att kunna genomföra denna affär. Fastigheten är med sitt strategiska skyltläge mot E20 perfekt för NetOnNet och vi är stolta att kunna etablera ytterligare ett stabilt och välkänt bolag. Byggnaden kommer att miljöcertifieras säger Markus Frisk, LEJE Fastigheter 

Södertälje är en ort där vi länge sökt efter ett bra läge för etablering av en större Lagershop, och med den här etableringen täcker vi inte bara in en vit fläck på vår etableringskarta utan vi får även ett fysiskt tillskott i en stad som redan är ett bra område för vår e-handel. Med LEJE Fastigheters hjälp så kommer vi nu att kunna leverera NetOnNets mycket uppskattade omnikanalkoncept till södertäljeborna. Vårt mål är självklart att erbjuda en mycket positiv och enkel kundupplevelse med hemelektronik till låga lagerpriser för stadens invånare. Att kunna börja sin köpresa på vår hemsida och avsluta den fysiskt i en butik, utan strul och till lagerpris är en viktig dimension i dagens handelsmönster och vi tror att vårt redan starka varumärke i Södertälje nu kommer att bli än starkare, kommenterar Peter Andersson, ansvarig för etableringar på NetOnNet.    

LEJE Fastigheter förvärvar industrimark i attraktiva lägen för att sedan internt projektera och bygga moderna, energieffektiva och flexibla industrilokaler för uthyrning. Våra hyresgäster är både lokala, nationella och internationella bolag med verksamhet inom produktion, verkstad, lager, logistik, sällanköpshandel, mm.

NetOnNet är ett detaljhandelsföretag inom hemelektronikbranschen. Försäljning sker via internet samt lagerbutiker i Sverige och Norge. Huvudkontoret och centrallagret ligger i Borås.

Publicerad: 2024-06-02

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår