LEJE Fastigheter tecknar nytt hyresavtal med Steffes Schakt

LEJE Fastigheter har tecknat nytt 5-årigt hyresavtal med Steffes Schakt på fastigheten Örnäs 1:10 på Effektvägen 16, Brunna Kungsängen, Stockholm. Lokalen är 1 168 kvm med tillhörande 1 514 kvm gårdsyta. Fastigheten blir Steffes Schakts nya huvudkontor och verkstad.

Tillträde till lokalerna sker omgående och Steffes Schakt räknar med att vara i full drift i dom nya lokalerna inom 1 månad.

Vi är mycket glada att vi kunnat teckna ett nytt avtal med ett stabilt och fint bolag som Steffes Schakt. Ett bra bevis på att flexibla, snygga och energieffektiva hus i bra lägen attraherar framgångsrika företag, säger Markus Frisk, LEJE Fastigheter  

 De nya lokalerna kommer att tillgodose våra tjänstemän med nya fina kontor samt en bra verkstad för våra mekaniker och maskiner. Platsen i nära anslutning till E18 passar bra för våra tunga transporter, säger Tomas Dahlberg, VD för Steffes Schakt

LEJE Fastigheter AB är specialiserade på uthyrning av eget byggda industrifastigheter. Vår affärsidé är att bygga, äga och förvalta industrimark och fastigheter. Vi erbjuder högkvalitativa, ljusa och nybyggda industrifastigheter för uthyrning till kund.

Steffes Schakt AB har varit verksamma inom branschen sedan 1993, med en bred kundkrets av beställare. Vi erbjuder våra kunder ett brett utbud av maskiner i alla storlekar och modeller, och är framförallt verksamma i Stockholm men även på infrajobb runt om i Sverige.

Publicerad: 2024-05-28

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår