LEJE Fastigheter tecknar nytt hyresavtal med Formgruppen i tidigare Padelhall.

LEJE Fastigheter har tecknat 10-årigt hyresavtal med Formgruppen på fastigheten Sollentuna-Häradsallmänning 1:23 på Allmänningsvägen 66 i Järfälla, Stockholm. Fastigheten har en total markareal om 4 781 kvm och en LOA om 2 800 kvm.

Fastigheten består av öppna verksamhetsytor med moderna och stilrena personalytor.

Byggnaden värms upp och kyls ned via bergvärme och har solceller på taket, vilket samlat ger mycket låga driftkostnader och ett optimalt arbetsklimat året om. Tillträde sker 1-juni och i början av augusti beräknar Formgruppen med att vara i full produktion.    

Vi är glada att vi tecknat ett avtal med Formgruppen som har en mycket stark position i sin marknad. I lokalen kommer en del mindre hyresgästanpassningar att ske bland annat i form av fler kontorsplatser och ett nytt entresolbjälklag, som tillför mer yta. Vi ser detta som ett bra bevis på att våra nya, flexibla och energieffektiva fastigheter, i rätt lägen, attraherar bra hyresgäster trots en mer utmanande marknad, säger Markus Frisk, LEJE Fastigheter. 

Vår efterfrågan är långt större än vad vi kan hantera i dagens lokaler och vi har planerat för en utökning i ett par år nu. Att vi skulle mer än dubbla våra ytor var ingenting som någon föreställt sig, men med LEJE Fastigheter har vi blivit erbjudna den möjligheten. Med direkt access till E18/E4 och närhet till Arlanda flygplats, diverse nyckelleverantörer i Järfälla och anknytning till Stockholmsstad känns LEJE’s miljövänliga lokaler som ett perfekt och naturligt nästa steg i vårt steg, säger Kristoffer Westberg, Formgruppen. 

LEJE förvärvar industrimark i attraktiva lägen för att sedan internt projektera och bygga moderna, energieffektiva och flexibla industrilokaler för uthyrning. Våra hyresgäster är både lokala, nationella och internationella bolag med verksamhet inom produktion, verkstad, lager, logistik, sällanköpshandel, idrott etc.

Formgruppen (R.L.W Inredning och Snickeri AB) designar, bygger och levererar skräddarsydd butiksinredning till högprofilerade internationella kunder, främst aktiva inom kosmetik och parfymeri. Som specialiserade och ledande på den Nordiska marknaden har Formgruppen haft möjlighet att samarbeta med majoriteten av samtligt välkända aktörer inom kosmetika, och har även hjälp faciliterera etableringen av flertalet nya varumärken som tagit marknaden med storm över dom senaste 5 åren.

Publicerad: 2024-02-26

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår